Fabrika namještaja Standard d.o.o. Prnjavor traži radnike

Početna > Proizvodi > Fabrika namještaja Standard d.o.o. Prnjavor traži radnike

Početna > Novosti > Fabrika namještaja Standard d.o.o. Prnjavor traži radnike

Potrebni radnici iz sledećih oblasti:

  • inženjeri prerade drveta
  • inženjeri mašinstva
  • dizajnere-arhitekte
  • produkt dizajneri
  • ekonomisti

Prijave za posao možete popuniti i priložiti na štandu kompanije Standard d.o.o. na Sajmu zapošljavanja koji se održava 13.06. u Domu omladine u Banjaluci ili na IX Stručnoj Konferenciji drvne industrije „Ljudi, drvo, namještaj“ 2017 koja se održava u četvrtak 15. juna 2017. godine u Dom Omladine u Banjaluci.

O Sajmu zapošljavanja

Zavod za zapošljavanje Republike Srpske u saradnji sa Gradskom upravom Grada Banja Luka, Gradskom razvojnom agencijom i Ministarstvom rada i boračko-invalidske zaštite, organizuje Sajam zapošljavanja koji će biti održan 13. juna 2017. godine u banjalučkom Domu omladine, od 11.00 do 15.00 časova.

Na sajmu zapošljavanja, poslodavci će imati priliku da predstave profile radnika za kojima imaju potrebe i pronađu pravi kadar, a onima koji traže zaposlenje nudi se mogućnost da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, da se predstave i predaju im svoju biografiju.

Za lica koja nemaju pripremljenu biografiju, na sajmu će biti održana radionnica koja će im omogućiti informacije o tome kako se kvalitetno piše biografija, motivaciona pisma poslodavcima, greškama koje pra.vimo na intervjuu, stanju na tržištu rada i slično.